“Werk alsof het van jezelf is”

Dat is het motto van
L. van Hecke & Zn. verhuizingen.
Van antiek tot modern, al uw bezittingen worden door ons met dezelfde goede zorg behandeld. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, immers uw wensen en eisen staan centraal bij de verhuizing.

Voor u is verhuizen waarschijnlijk geen alledaagse gebeurtenis, voor de gediplomeerde en ervaren vakmensen van van Hecke verhuizingen is het dagelijks werk dat met veel plezier wordt gedaan. We nemen voor u alle zorg uit handen en regelen de verhuizing van A-Z, inclusief parkeervergunning. Onze flexibele instelling, deskundigheid en jarenlange ervaring hebben ons een betrouwbare reputatie bezorgd bij een vaste klantenkring van zowel particulieren als bedrijven en instelingen.

Kortom: zorgeloos verhuizen met dé vakkundige verhuizer van Amsterdam.

Snelinfo

Graag komen wij persoonlijk bij u langs voor advies en om kosteloos de inboedel en alle daarbij komende werkzaamheden door te nemen. U ontvangt van ons daarna op korte termijn een vrijblijvende en gedetailleerde offerte met daarin alle besproken wensen omtrent uw inboedel, inpakken, uitpakken en montage en/of demontage van uw meubelen.

Snel een afspraak maken voor een verhuisofferte?

Vul dit formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.