Bedrijven en instellingen

‘Alles in huis voor een voorspoedige verhuizing van uw bedrijf of instelling’
L. van Hecke Verhuizingen is ook dé verhuizer in Amsterdam voor in- en externe verhuizingen van bedrijven en instellingen. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij uitstekend in staat verhuizingen tot ± 500 werkplekken accuraat, overzichtelijk, gestructureerd en vooral volgens de afgesproken planning uit te voeren.
We hebben alles in huis om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen we het onvermijdelijke oponthoud in de bedrijfsvoering tijdens de verhuizing tot een minimum beperken. We laten daarbij niets aan het toeval over. Uw bedrijf of instelling mag tenslotte niet te lang stil staan.

Facilitair management
Ruim van tevoren wordt in een persoonlijk gesprek de verhuissituatie opgenomen door de projectadviseur en worden al uw wensen en voorbereidende werkzaamheden besproken. Misschien zijn er speciale voorzieningen gewenst of wilt u het schilderwerk en schoonmaken van uw nieuwe behuizing door ons laten verzorgen. Wij regelen dit graag voor u.
Tevens is er bij ons een handymanservice voor bedrijven beschikbaar: voor het ophangen van (naam)bordjes, whiteboards, schilderijen, aansluiten van apparatuur, demonteren en monteren van uw meubulair, het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden of het ombouwen van werkplekken.
We verzorgen van tevoren een compleet verhuisdraaiboek waarin alle facetten van de verhuizing zijn opgenomen. Het totale verhuizingstraject wordt professioneel begeleid en uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers met specialistische kennis.

Een overzicht van de mogelijkheden

 • Vakkundig verhuisklaarmaken van uw inventaris, apparatuur en meubilair.
 • Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen voor projectverplaatsingen o.a.:
   - verhuislift,
   - containers,
   - verschillende verpakkingsmaterialen,
   - kastendragers,
   - kleurcoderingssysteem etc.
 • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres.
 • Archiefbeheersing.
 • Facilitair management.
 • Verhuisdraaiboek.
 • Handymanservice mogelijk.

Offerte aanvraag
Snel een offerte ontvangen ontvangen voor uw bedrijfsverhuizing?
• Vul dit formulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Van Hecke is onderdeel van Kattenberg verhuizingen. Bekijk de verhuismogelijkheden voor bedrijven en instellingen.